FAQ

CURSUS(SEN) KOPEN

Ik wil graag de cursus kopen, hoe doe ik dat?
Je kunt makkelijk een cursus kopen door op de cursus pagina op vtwonen.nl/college op de knop ‘koop deze cursus’ te klikken. Je komt dan in de vtwonen college webwinkel. Volg de daar aangegeven stappen.

Kan ik meerdere cursussen tegelijk kopen?
Ja zeker, je kunt meerdere cursussen kopen. Het kopen van een cursus voor iemand anders is (nog) niet mogelijk. Zodra die optie er is, laten we dat natuurlijk weten via onze social media kanalen.

Hoe lang is de vouchercode geldig?
De vouchercode is een jaar na aankoop geldig.

Ik wil de cursus in België aanschaffen, kan dat?
Helaas kan een cursus op dit moment alleen met Nederlandse betaalmiddelen gekocht worden. We werken er hard aan om de cursus(sen) ook voor België beschikbaar te maken.

INLOGGEN

Hoe kan ik inloggen na betaling?
Na betaling kun je direct van start met de cursus via de inlogknop rechtsboven op vtwonen.nl/college inloggen en kom je via je profiel (het poppetje-icoon) bij de startknop van de cursus.

Ik kan wel inloggen, maar na inloggen, verdwijnt het profielpoppetje en word ik weer uitgelogd, hoe kan dat?
Het lijkt erop dat je je cookies te streng hebt ingesteld. Als je de cursus opent in Chrome kun je via chrome://settings/cookies deze instellingen aanpassen. De browser Chrome werkt vaak prettiger dan de Internet Explorer. Test het ook even op een andere computer of laptop, dat kan ook helpen!

Ik ben mijn inloggegevens van mijn vtwonen college account kwijt, waar kan ik terecht?
Als je wilt inloggen en het lukt niet, omdat je gegevens niet kloppen, kun je opnieuw een wachtwoord aanvragen via het inlogscherm.

CURSUS(SEN)

Hoe lang kan ik de cursus(sen) blijven bekijken en volgen?
Eerst koop je je unieke vouchercode, deze blijft een jaar geldig. Nadat je de unieke vouchercode invult en de cursus(sen) opent heb je nog een jaar om deze af te ronden.

Kan je de cursus(sen) ook samen met iemand doen?
Je vtwonen college account is persoonlijk en het is niet toegestaan je account informatie van de cursus over te dragen aan derden. Daarnaast heb je ook alleen met je eigen naam toegang tot de facebook community en de live sessies.

Je kunt gerust samen met een vriendin of je partner thuis aan de slag voor het maken van bijvoorbeeld een moodboard. Willen zij vervolgens zelf ook toegang, dan kunnen ze de cursus zelf aanschaffen met een eigen account.

Kan ik de cursus(sen) kado geven?
Binnenkort wordt de mogelijkheid om de cursus(sen) kado te geven geïnstalleerd. Wij zullen dat uiteraard bekend maken in de facebook groep en via onze social media kanalen.

Hoeveel tijd kost de cursussen?
Dat varieert per cursus. Het aantal modules per cursus varieert tussen de 4 en 10 modules. Je kunt met iedere module zo een avond of dag bezig zijn als je de opdrachten nauwkeurig uitvoert. Voor bijvoorbeeld het maken van een stijlplan en moodboard uit de Basiscursus; iedereen een droomhuis, is het juist goed als je hier wat langer de tijd voor neemt, en dit af en toe even opzij legt. Je kunt zo lang doen over de cursus als je zelf wilt. Je hebt een jaar lang toegang na aankoop! Houd wel de live sessies in de gaten, want dat zijn momenten waarop je je vragen kunt stellen aan de stylisten.

Kan ik de cursus ‘Kleur in huis’ of ‘Moodboard maken’ volgen als ik de basiscursus niet heb gevolgd?
Ja de verdiepingscurssusen kun je prima volgen als je de Basiscursus niet hebt gevolgd. Stel, je bent prima tevreden over je woon-/slaap/ of werkkamer, maar mist alleen nog kleur, dan is dat een goede reden om alleen deze cursus te volgen.

De cursussen zijn zo gemaakt dat ze prima los te volgens zijn, maar elkaar ook goed aanvullen voor diegene die verdieping willen over het specifieke onderwerp. In dit geval kleur.

Voor wie bijvoorbeeld helemaal op nieuw wilt beginnen of ook ontevreden is met bijvoorbeeld de indeling of de stijl die je tot nu toe hebt toegepast in je huis, is het handig om te beginnen met de ‘Basiscursus; iedereen een droomhuis’. Wanneer je daarna tevreden bent, maar nog een beetje worstelt met het maken van een moodboard of het toevoegen en gebruiken van de juiste kleuren, zijn de verdiepingscursussen een mooie aanvulling.

FACEBOOK COMMUNITY

Ik krijg nog geen toegang tot de besloten Facebook groep, hoe kan dat?
Heb je een hele andere Facebooknaam, dan de naam waarmee je bent aangemeld voor de cursus en krijg je geen toegang tot de groep? Mail je facebooknaam en orderbevestiging naar vtwonen.nl@dpgmm.nl en we laten je toe tot de groep.

Kan ik de cursus ook volgen vanuit het buitenland?
De cursus is toegankelijk via vtwonen.nl/college. Je kunt de cursus overal volgen waar je toegang hebt tot internet. Het betalen is wel gekoppeld aan een adres in Nederland of Belgie. Mogelijk kun je het adres van familie daarvoor inzetten.

Ik heb geen Facebook account, kan ik dan toch de cursus volgen?
Dat kan zeker, alle theorielessen en werkboeken kun je volgen zonder Facebook. In de vtwonen college community op Facebook deel je je kennis met medecursisten, kun je vragen stellen en feedback vragen of geven aan elkaar. Ook vinden hier de live sessies met de vtwonen stylisten plaats. Je kunt eventueel ook alleen voor vtwonen college een account aanmaken.

Kan ik ook één op één feedback krijgen?
In de besloten facebook groep kun je aan mede cursisten vragen om feedback op bijvoorbeeld je moodboard of materiaalplan. Via de live sessies op Facebook met de vtwonen stylisten heb je de mogelijkheid om vragen te stellen. Ze zullen in de sessie zoveel mogelijk vragen binnen de tijd proberen te beantwoorden. Zo hopen we het contact met de stylisten toch te kunnen bieden.

Ik kan de data van de live sessies niet, mis ik de informatie dan?
Zeker niet! Je kunt je vraag vooraf al stellen op Facebook. De meest gestelde vragen en vragen die voor meerdere personen relevant zijn worden geselecteerd en zoveel mogelijk behandeld in de tijd. Alle live sessies worden opgenomen en kun je na afloop terugkijken in de Facebookgroep, dus zo hoef je niets te missen. Zo kun je altijd leren van vragen van anderen en alvast verder waar je vastliep, als jouw antwoord er al bij zat.

Is je vraag nog niet beantwoord?
Mail je vraag dan naar vtwonen.nl@dpgmediamagazines.nl en dan hopen we je te kunnen helpen!