FAQ

CURSUS(SEN) KOPEN

Ik wil graag een cursus kopen, hoe doe ik dat?
Je kunt eenvoudig een cursus kopen in onze vtwonen college webwinkel. Volg de daar aangegeven stappen.

Kan ik meerdere cursussen tegelijk kopen?
Dat kan. Je krijgt dan meerdere vouchercodes die je kunt toevoegen aan je account, of (cadeau) kunt geven aan iemand anders.

Hoe lang is de vouchercode geldig?
De vouchercode is een jaar na aankoop geldig.

Ik wil de cursus in België aanschaffen, kan dat?
Dat kan, maar betaling is uitsluitend mogelijk via iDEAL of creditcard. We werken nog aan de ondersteuning voor Belgische betaalmethoden.

INLOGGEN

Hoe kan ik inloggen na betaling?
Na betaling kun je direct van start met de cursus via de inlogknop rechtsboven op vtwonen.nl/college inloggen en kom je via je profiel (het poppetje-icoon) bij de startknop van de cursus.

Ik kan wel inloggen, maar na inloggen, verdwijnt het profielpoppetje en word ik weer uitgelogd, hoe kan dat?
Het lijkt erop dat je je cookies te streng hebt ingesteld. Als je de cursus opent in Chrome kun je via chrome://settings/cookies deze instellingen aanpassen. De browser Chrome werkt vaak prettiger dan de Internet Explorer. Test het ook even op een andere computer of laptop, dat kan ook helpen!

Ik ben mijn inloggegevens van mijn vtwonen college account kwijt, waar kan ik terecht?
Als je wilt inloggen en het lukt niet, omdat je gegevens niet kloppen, kun je opnieuw een wachtwoord aanvragen via het inlogscherm.

CURSUS(SEN)

Hoe lang kan ik de cursus(sen) blijven bekijken en volgen?
Eerst koop je je unieke vouchercode, deze blijft een jaar geldig. Nadat je de unieke vouchercode invult en de cursus(sen) opent heb je nog een jaar om deze af te ronden.

Kan je de cursus(sen) ook samen met iemand doen?
Je vtwonen college account is persoonlijk en het is niet toegestaan je account informatie van de cursus over te dragen aan derden. Daarnaast heb je ook alleen met je eigen naam toegang tot de facebook community en de live sessies.

Je kunt gerust samen met een vriendin of je partner thuis aan de slag voor het maken van bijvoorbeeld een moodboard. Willen zij vervolgens zelf ook toegang, dan kunnen ze de cursus zelf aanschaffen met een eigen account.

Hoeveel tijd kosten de cursussen?
Dat varieert per cursus. Het aantal modules per cursus varieert tussen de 4 en 10 modules. Je kunt met iedere module zo een avond of dag bezig zijn als je de opdrachten nauwkeurig uitvoert. Voor bijvoorbeeld het maken van een stijlplan en moodboard uit de Basiscursus; iedereen een droomhuis, is het juist goed als je hier wat langer de tijd voor neemt, en dit af en toe even opzij legt. Je kunt zo lang doen over de cursus als je zelf wilt. Je hebt een jaar lang toegang na aankoop! Houd wel de live sessies in de gaten, want dat zijn momenten waarop je je vragen kunt stellen aan de stylisten.

Kan ik de cursussen volgen als ik de Basiscursus niet heb gevolgd?
Ja de verdiepingscurssusen kun je prima volgen als je de Basiscursus niet hebt gevolgd. Stel, je bent prima tevreden over je woon-/slaap/ of werkkamer, maar mist alleen nog kleur, dan is dat een goede reden om alleen de cursus Kleur in huis te volgen. Of je gaat verhuizen en je wilt een nieuwe keuken: dan kun je prima de cursus Project Keuken volgen zonder de Basiscursus.

De cursussen zijn zo gemaakt dat ze prima los te volgens zijn, maar elkaar ook goed aanvullen voor diegene die verdieping willen over het specifieke onderwerp.

Kan ik de cursus ook volgen vanuit het buitenland?
De cursus is toegankelijk via vtwonen.nl/college. Je kunt de cursus overal volgen waar je toegang hebt tot internet. Het betalen is wel gekoppeld aan een adres in Nederland of Belgie. Mogelijk kun je het adres van familie daarvoor inzetten.

FACEBOOK COMMUNITY

Ik heb geen Facebook account, kan ik dan toch de cursus volgen?
Dat kan zeker! Alle theorielessen en werkboeken kun je volgen zonder Facebook. In de vtwonen college community op Facebook deel je je kennis met medecursisten, kun je vragen stellen en feedback geven aan elkaar.

Kan ik ook één op één feedback krijgen?
Nee helaas kunnen we geen één of één vragen beantwoorden. In de besloten Facebook groep kun je aan mede cursisten om feedback vragen.

IS JE VRAAG NOG NIET BEANTWOORD?

Stel je vraag dan aan onze klantenservice en dan zullen wij je helpen.