FAQ

Ik kan wel inloggen, maar na inloggen, verdwijnt het profielpoppetje en word ik weer uitgelogd, hoe kan dat?

Het lijkt erop dat je je cookies te streng hebt ingesteld. Als je de cursus opent in Chrome kun je via chrome://settings/cookies deze instellingen aanpassen. De browser Chrome werkt vaak prettiger dan de Internet Explorer. Test het ook even op een andere computer of laptop, dat kan ook helpen!

Ik krijg nog geen toegang tot de besloten Facebook groep, hoe kan dat?

Heb je een hele andere Facebooknaam, dan de naam waarmee je bent aangemeld voor de cursus en krijg je geen toegang tot de groep? Mail je facebooknaam en orderbevestiging naar vtwonen.nl@dpgmediamagazines.nl en we laten je toe tot de groep.

Kan ik de cursus ook volgen vanuit het buitenland?

De cursus is toegankelijk via vtwonen.nl/college. Je kunt de cursus overal volgen waar je toegang hebt tot internet. Het betalen is wel gekoppeld aan een adres in Nederland of Belgie. Mogelijk kun je het adres van familie daarvoor inzetten.

Ik heb geen Facebook account, kan ik dan toch de cursus volgen? 

Dat kan zeker, alle theorielessen en werkboeken kun je volgen zonder Facebook. In de vtwonen college community op Facebook deel je je kennis met medecursisten, kun je vragen stellen en feedback vragen of geven aan elkaar. Ook vinden hier de live sessies met de vtwonen stylisten plaats. Je kunt eventueel ook alleen voor vtwonen college een account aanmaken.

Hoe lang kan ik de cursus blijven bekijken en volgen? 

Je kunt de cursus volgen tot een jaar na aankoop van de cursus. Dat is een jaar na de datum op de bevestigingsmail. 

Kan je de cursus ook samen met iemand doen?

Je vtwonen college account is persoonlijk en het is niet toegestaan je account informatie van de cursus over te dragen aan derden. Daarnaast heb je ook alleen met je eigen naam toegang tot de facebook community en de live sessies.

Je kunt gerust samen met een vriendin of je partner thuis aan de slag voor het maken van een moodboard. Willen zij vervolgens zelf ook toegang, dan kunnen ze de cursus zelf aanschaffen met een eigen account.

Kan ik de cursus kado geven? 
Je vtwonen college account is persoonlijk en het is niet toegestaan je account informatie van de cursus over te dragen aan derden. Daarnaast heb je ook alleen met je eigen naam toegang tot de facebook community en de live sessies.

Maak voor de jarige een leuke tegoedbon voor de cursus waarna de jarige zelf een account aanmaakt en de cursus aanschaft. Uiteraard kun je onderling de betaling regelen.

Heb ik altijd een inlog nodig van vtwonen college, via DPG Media Magazines (voorheen Sanoma)? 

Om vtwonen college te kunnen volgen, heb je een inlog nodig via DPG Media Magazines. Deze is gekoppeld aan je betalingsgegevens en daarmee is je inlog direct persoonlijk. 

Indien je al een account hebt aangemaakt bij voorheen Sanoma, nu DPG Magazines, kun je die inloggegevens ook gebruiken. Na inloggen kun je direct de cursus kopen. Om na betaling toegang te krijgen tot de cursus kun je inloggen en via het icoontje van je profiel de cursus openen.

Ik wil registeren voor het vtwonen college account, maar dat werkt niet, hoe kan dat?

Het kan zijn dat je al een account hebt bij voorheen Sanoma, nu DPG Media Magazines met je mailadres. Vraag via het tabblad ‘Inloggen’ je wachtwoord op. Werkt dat ook niet, gebruik dan mogelijk een ander mailadres.

Hoe kan ik inloggen na betaling? 

Na betaling kun je direct van start met de cursus via de inlogknop rechtsboven op vtwonen.nl/college inloggen en kom je via je profiel (het poppetje-icoon) bij de startknop van de cursus.

Ik ben mijn inloggegevens van mijn vtwonen college account kwijt, waar kan ik terecht? 

Als je wilt inloggen en het lukt niet, omdat je gegevens niet kloppen, kun je opnieuw een wachtwoord aanvragen via het inlogscherm.

Kan ik ook één op één feedback krijgen 

In de besloten facebook groep kun je aan mede cursisten vragen om feedback op bijvoorbeeld je moodboard of materiaalplan. Via de live sessies op Facebook met de vtwonen stylisten heb je de mogelijkheid om vragen te stellen. Ze zullen in de sessie zoveel mogelijk vragen binnen de tijd proberen te beantwoorden. Zo hopen we het contact met de stylisten toch te kunnen bieden.

Hoeveel tijd kost de cursus?

Je kunt met iedere module zo een avond of dag bezig zijn als je de opdrachten nauwkeurig uitvoert. Voor het maken van een stijlplan en moodboard is het juist goed als je hier wat langer de tijd voor neemt, en dit af en toe even opzij legt. Zodat je echt een goed vertrekpunt hebt waar je al je keuzes op gaat baseren. Je kunt zo lang doen over de cursus als je zelf wilt. Je hebt een jaar lang toegang na aankoop! Houd wel de live sessies in de gaten, want dat zijn momenten waarop je je vragen kunt stellen aan de stylisten.

Ik kan de data van de live sessies niet, mis ik de informatie dan?

Zeker niet! Je kunt je vraag vooraf al stellen op Facebook. De meestgestelde vragen en vragen die voor meerdere personen relevant zijn worden geselecteerd en zoveel mogelijk behandeld in de tijd. Alle live sessies worden opgenomen en kun je na afloop terugkijken in de Facebookgroep, dus zo hoef je niets te missen!. Zo kun je altijd leren van vragen van anderen en alvast verder waar je vastliep, als jouw antwoord er al bij zat!

Is je vraag nog niet beantwoord?

Mail je vraag dan naar vtwonen.nl@dpgmediamagazines.nl en dan hopen we je te kunnen helpen!